Døre og vinduer

nye vinduer i vindueskarm

Skal du have skiftet vinduer eller døre?

Andersen & Nedergård ApS udskifter dine døre og vinduer, så dit hus bliver smukkere både indvendigt og udvendigt – og du sparer på energien til glæde for både klimaet og din egen varmeregning.

Med vores erfaring er vi klar til at give dig den rådgivning du ønsker. Vi er montører for Outline døre og vinduer, som er danskproducerede produkter med en god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hvis du ønsker døre og vinduer fra andre leverandører, hjælper vi dig naturligvis også med det. Det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultatet.

Fordele ved at få skiftet døre og vinduer :

hus-med-nye-døre-og-vinduer

Nye døre og vinduer – vi står for det hele

Hos Andersen og Nedergård ApS gør vi det så let som muligt for dig. Vi står for opmåling, levering og montering. Vi har sans for detaljerne og er først færdige, når du er tilfreds med resultatet. Vi giver gerne rådgivning og inspiration til projektet uanset om det er materialer eller leverandører. Vi står altid klar med en hjælpende hånd.

Udskiftning af døre og vinduer i forskellige prisklasser

Prisen afhænger af den enkelte opgave. Skal det for eksempel være rammer af træ, som giver dig mulighed for at sætte dit eget præg ved valg af maling? Eller er du mere til et blankt look og vælger en aluminiumsramme?

Udover valg af materiale skal du overveje, hvor meget du skal have udskiftet. Hvis ikke du allerede ved det, så skal vi finde ud af, hvilken vindues- eller dørtype det drejer sig om, samt hvor mange elementer, der er involveret.

Vi anbefaler dig at ringe til os og få en snak. Det koster dig ingenting, men giver dig til gengæld forhåbentlig et lidt mere klart billede af, hvordan dit byggeprojekt kan se ud.

hus-med-nyt-tag-vinduer-og-døre

Skal vi hjælpe dig videre?