Gulvarbejde

Massive-Douglas-planke-gulv-med-propper.-Lud-og-hvid-sæbebehandling.

Drømmer du om et lækkert trægulv ?

At vælge det perfekte gulv er et afgørende skridt i at skabe et ekstraordinært hjem. Et gulv, der matcher din livsstil. Andersen & Nedergård ApS lægger såvel massive plankegulve som klik- og parketgulve i træ og laminat. Hvis du ønsker gulvvarme, sørger vi naturligvis også for dette i samarbejde med en dygtig VVS’er.

Skal du have pustet nyt liv i de gamle gulvbrædder, eller skal de udskiftes til noget nyt, så hjælper vi gerne. Parketgulvet er en traditionel gulvbelægning. Både klik-og parketgulve i træ er blevet meget populære for deres naturlige side og deres rustikke udseende. Skab en afslappende og hyggelig atmosfære derhjemme med denne type gulvbelægning.

Fordele ved at få skiftet dit gulv :

parketgulv

Forkæl dit hjem med slidstærke parketgulve

Går du efter et naturligt og slidstærkt gulv, som også er smukt ? Parketgulve er en populær løsning for mange. Udover det autentiske udseende, så er det nemt at vedligeholde.

Men inden du falder for et design eller et let plejet produkt, er det vigtigt at tage højde for rummet i huset, hvor gulvet skal lægges.

Klikgulve :
den smarte gulvløsning

Klikgulve har altid været en populær gulvløsning. De er normalt lavet af ægte træ, men der findes andre løsninger for eksempel laminat eller vinyl.

En bred vifte af muligheder bidrager til den stadig voksende popularitet af gulvbrædder. Rustikt eller minimalistisk, der findes en type gulvbrædder til alle indretningsstile.

traegulv-parketgulv
gulvvarme-installation-i-hus

Gulvvarme

Gulvvarme har eksisteret i mere end 50 år. Det er komfortabelt og ekstremt effektivt sammenlignet med traditionelle varmesystemer. Den afgivne varme er jævnt fordelt over hele gulvets overflade (mellem 21° og 28°C), hvilket gør, at du ikke længere har følelsen af et koldt gulv i vintermånederne.

Uanset hvilken type gulv du vælger, kan vi hjælpe med at få installeret gulvvarme. Der er to muligheder : man kan støbe til gulvvarme i betongulvet eller lægge en spånplade med plads til gulvarmeslanger.

Nyt gulv? Vi står klar til at hjælpe!