Tømrerarbejde

tømrerarbejde

Tømrerarbejde i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn

Andersen og Nedergård ApS udfører alt i tømrerarbejde. Vi påtager os alle tænkelige tømreropgaver og har bred erfaring med mange forskellige projekter og løsninger.

Skal vi hjælpe med vedligeholdelsen eller bygge nyt ? 

Vi renoverer og moderniserer din lejlighed eller står for din tilbygning til parcelhuset. Vi bygger det skur, carporten og terrassen, du går og drømmer om. Vi lægger dit nye tag smukt og stabilt, og vi udskifter de gamle vinduer og døre med nye, der er energibesparende og vedligeholdelsesfrie.

Vi guider dig hele vejen igennem dit byggeprojekt, så vi bedst muligt imødekommer dine behov uanset, hvor store eller små de er. Vi klarer helt almindeligt tømrerarbejde og springer ikke over, hvor gærdet er lavest, så har du en specialopgave, så lad os tage en snak.

Vi tilbyder blandt andet følgende opgaver indenfor tømrerarbejde:

traeterasse-med-bord-og-stole

Nyt byggeprojekt ?

Lad drømmene komme til virkelighed med god rådgivning om dine projekter. Lad visioner og virkelig mødes. Vi mener, grundstenen for et succesfuldt byggeprojekt er grundig rådgivning og et godt samarbejde.
Derfor starter vi ethvert byggeprojekt med en samtale, hvor vi taler om dine ønsker og idéer til dit byggeprojekt. Måske har du gjort dig en forestilling om et visuelt udtryk eller har et bestemt ønske i forhold til materialer. Mangler du inspiration, eller er du i tvivl, hjælper vi gerne.

Når vi har styr på dit byggeprojekt, så fører vi det ud i virkeligheden. Vi rådgiver og sparrer med dig fra start til slut, så vi er sikre på, at vi leverer, hvad du præcist går og drømmer om.

Anbefalinger

five-stars

Terrasser

Eivind

Tømrerfirmaet Andersen og Nedergård har lavet to meget flotte terrasser i vores have. Den ene omkring vores pool, den anden i en hyggekrog i haven.
Begge terrasser er smukt og super flot udført. Vi glæder os over dem hver dag.

five-stars

Nyt tag

Anders

En klar anbefaling herfra! Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde, samt kommunikationen. Arbejdet blev udført professionelt fra start til slut.

five-stars

Udestue

Helle og Finn

Andersen og Nedergård ApS har bygget vores nye udestue. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Vi er meget tilfredse med hele forløbet.

HAR DU BRUG FOR RÅDGIVNING?